Nu-i fundul prea mare, ci puta prea mica

Lola se enerveaza ea asa simpatic chiar, ca adica de ce-i arde pe mate taman pe cei mai neispraviti masculi faptul ca nu-s femelele din preajma fapturi minune. Si cere dansa ceva mai multa toleranta, primind in schimb in comentarii – dupa cum e de asteptat – taman pe dos, diverse incercari de “punere la punct” (ori dupa punct, in fine).

Acum Lola declarandu-se ea majora zic ca n-are treaba oricum cu chestiunea. Dar pentru cui i-o folosi ori pentru nimeni anume chiar, sa fie scris aici ca in fapt toata preocuparea asta pentru kilogramele altuia n-are treaba nici cu placutul nici cu kilogramele (ori formele) ca atare. Cam tot masculul vrea sa domine. Iar daca nu poate pentru ca-i mai mult zeta decat alfa, hamaie si el in schimb cat poate fix catre ce-i pare ca ar fi mai vulnerabil prin preajma. Sperand deci sa domine daca nu prin faptul ca e el superior, macar prin faptul ca se crede celalalt inferior. Si la rigoare se convinge si pe sine ca nu s-ar culca cu “grasa” pentru nimic in lume, nu pentru ca realmente nu vrea ori nu-i vine ci pentru ca-i e atata de frica sa nu cumva sa constate ca nu poate incat se apara pana si de posibilitatea sa fie nevoie.

Ori pe scurt: problema acolo nu-i ca au ele fundul prea mare, ci ca au ei puta prea mica.

P.S. Am vrut sa-i scriu direct Lolei majore, dar cum ea cere acolo cont de feisbuc ori alta dananaie similara, m-am lipsit. Scriu in schimb aici la mine unde nu cer nimanui loginul la control, ca nici nu inseamna nimic, nici nu am apucaturi de politist sa-mi vina a cere.

Categoria: Conversatii | 7 comentarii

RSS Subscribe to Merisire Twitter: diana_coman

Arhiva:

Comentarii recente:
  • Lotus: Alex, da' mie mi se pare că a...
  • Alex: Mei, da' sper ca n-o dam acuma...
  • Lotus: @Diana Coman Ignoră partea...
  • Lotus: @Diana Coman Nicăieri. Nic...
  • Cristian: Nu stricau niște linkuri căt...