Nu-i fundul prea mare, ci puta prea mica



July 28th, 2016 by Diana Coman

Lola se enerveaza ea asa simpatic chiar, ca adica de ce-i arde pe mate taman pe cei mai neispraviti masculi faptul ca nu-s femelele din preajma fapturi minune. Si cere dansa ceva mai multa toleranta, primind in schimb in comentarii - dupa cum e de asteptat - taman pe dos, diverse incercari de "punere la punct" (ori dupa punct, in fine).

Acum Lola declarandu-se ea majora zic ca n-are treaba oricum cu chestiunea. Dar pentru cui i-o folosi ori pentru nimeni anume chiar, sa fie scris aici ca in fapt toata preocuparea asta pentru kilogramele altuia n-are treaba nici cu placutul nici cu kilogramele (ori formele) ca atare. Cam tot masculul vrea sa domine. Iar daca nu poate pentru ca-i mai mult zeta decat alfa, hamaie si el in schimb cat poate fix catre ce-i pare ca ar fi mai vulnerabil prin preajma. Sperand deci sa domine daca nu prin faptul ca e el superior, macar prin faptul ca se crede celalalt inferior. Si la rigoare se convinge si pe sine ca nu s-ar culca cu "grasa" pentru nimic in lume, nu pentru ca realmente nu vrea ori nu-i vine ci pentru ca-i e atata de frica sa nu cumva sa constate ca nu poate incat se apara pana si de posibilitatea sa fie nevoie.

Ori pe scurt: problema acolo nu-i ca au ele fundul prea mare, ci ca au ei puta prea mica.

P.S. Am vrut sa-i scriu direct Lolei majore, dar cum ea cere acolo cont de feisbuc ori alta dananaie similara, m-am lipsit. Scriu in schimb aici la mine unde nu cer nimanui loginul la control, ca nici nu inseamna nimic, nici nu am apucaturi de politist sa-mi vina a cere.

Comments feed: RSS 2.0

14 Responses to “Nu-i fundul prea mare, ci puta prea mica”

  1. Lotus says:

    La peste 500 de reacții pe Facebook, câte a avut articolul ei, posibil să-și fi pus câine la poartă de nevoie. Blog popular, spam mai mult, dacă se poate comenta fără login. Dar formularul ăla de jetpack permite și comentarii cu contul de Twitter, de exemplu. Tu ai Twitter, nu? :)

    Mi-a plăcut modul în care ai pus problema în articol. Cred că ai dreptate.

    PS: De ce nu-ți faci cont pe Facebook?

  2. Diana Coman says:

    Unde am zis ca nu am *putut* comenta?

    Vezi-ti de treaba mai bine, ca-s apele mai adanci decat iti par. Numai zic.

  3. Cristian says:

    Nu stricau niște linkuri către textele pe care le comentezi.

  4. Lotus says:

    @Diana Coman

    Nicăieri. Nici n-am avut pretenția că ai fi zis. Ai sugerat însă o inconveniență în faptul că ți se cerea să te loghezi înainte de a comenta și ai menționat rețeaua Facebook, unde, din câte știu eu, nu ai cont. Ori pe Twitter ai cont, deci inconveniența ar fi fost mai mică. Nu puteai comenta cu profil de Facebook fără să-ți faci rost de unul în prealabil, pe când cu Twitter puteai, deoarece deja-l aveai.

    Habar n-am la ce te referi în partea a doua. Am atins o coardă sensibilă, apropo și de ce zice Cristian? N-o cunosc pe Lora, nu te cunosc nici pe tine dincolo de interacțiunea virtuală pe care am avut-o, eram și sunt pur și simplu interesat de cum vezi tu rețelele sociale și de ce, eventual, nu-ți dorești un cont pe Facebook. Eu am cont pe Facebook iar dacă te-am întrebat, asta înseamnă că am o anumită considerație pentru răspunsul pe care mi-l vei da. Dacă mi-l vei da.

    Diana, eu nu-ți vreau răul, oricât de ciudat ți s-ar părea lucrul ăsta. Dar sunt deschis la orice vrei tu să-mi spui, că asta citesc în ultima ta frază, un fel de amenințare, de ultimatum, te rog, dacă ai ceva de-mi zis, de expus, de-mi făcut, nu știu, te rog, zi-mi, fă-mi. Mai bine așa, că am senzația că va fi un dialog mai real decât cel pe care-l avem acum în comentarii, și nu din pricină că n-aș încerca eu.

    Chia așa, de ce ești abrazivă cu mine în comentarii? Pentru că acum câțiva ani am fost în dezacord pe diverse teme?

  5. Lotus says:

    @Diana Coman

    Ignoră partea cu Lola și cu Cristian din comentariul meu anterior. Crezusem c-ai șters linkul spre ea și mă gândeam că uite ce pagube produc fără să vreau, că poate din cauza mea l-ai șters, dar văz că-i tot acolo.

    @Cristian

    Dar este pus link, și încă pe primul cuvânt din text.

  6. Alex says:

    Mei, da' sper ca n-o dam acuma in diverse gen "fatucele grase sunt niste fierce ladies de fapt", care nu accepta normele impuse de patriarhie.

    Realitatea are multiple aspecte, ca de obicei. Pe de-o parte ai tu dreptate, ca tipii nesiguri pe ei isi gasesc sa faca gura ca sa nu zica lumea ca n-au sange in instalatie. Da' pe de alta parte, unu' sa zicem matur (in sensul clasic al cuvantului) nu-l prea vad legat pe termen lung de o gagica incapabila sa controleze cat baga in ea. Pentru ca-i pur si simplu nepotrivire de caracter, noa.

  7. Lotus says:

    Alex, da' mie mi se pare că articolul era despre cum se manifestă public unii băieți în legătură cu fetele grase, nu despre cum se căsătoresc sau nu cu ele. Fiind deci în primul rând un articol despre bărbați și ce declară ei, nu despre femei și cum sunt ele.

  8. Alex says:

    Relatiile (chiar si doar de o noapte) cer doi oameni, nu m-as apuca acuma sa discut despre o parte a gardului fara s-o discut si pe-aialalta. Nu de alta, da' iese mai degraba rant decat articol (sau comentariu).

  9. Diana Coman says:

    Imi pare ca-ti scapa faptul ca-i vorba despre o situatie foarte clara care nu se pupa nicicum cu ce zici tu. Pe inteles: ea se duce la strand, el de acolo ii striga ca-i grasa, ea se boceste pe tema (pe loc ori ulterior prea putin conteaza). Iti ascult discutia, pofteste.

    Altminteri de curiozitate: cum adica nu-i comentariu ori articol ca n-am inteles?

  10. Lotus says:

    @Alex

    Pe de-o parte, se poate discuta de polul pozitiv al unei baterii fără să discuți și de cel negativ. Aia nu înseamnă că ignori perspectiva de ansamblu ci că ai ales să te focalizezi doar asupra unui aspect. Că poate scopul tău n-o fost să prezinți o analiză completă asupra bateriei, ci să te uiți doar la un capăt al ei și să înțelegi ce se petrece acolo.

    Pe de altă parte, dacă eu văd o grasă la piscină și nu o invit în oraș pen'că nu-mi plac grasele, atunci poți argumenta c-ar fi util să discutăm despre relația dintre un tip și o grasă, dar dacă eu mă apuc suplimentar s-o agresez verbal și să mă plâng că-mi poluează câmpul vizual, atunci poți vorbi separat despre reacția mea și ce o generează ea, pentru că este o reacție exagerată. Dacă nu voiam o relație, mă puteam mulțumi să n-o invit în oraș și atât. Faptul că vociferez arată că în cazul meu e vorba de ceva mai mult decât „nu-mi place și nu vreau o relație cu ea”. Acel *ceva mai mult* poate fi analizat separat.

  11. Diana Coman says:

    Or fi mai bune mai multe cuvinte, cine stie.

  12. Cristian says:

    @Lotus: mulțumesc. Pe tema asta e cam mic contrastul dintre textul ordinar și linkuri :-D

  13. Lotus says:

    @Cristian

    Ai dreptate. Pe de altă parte.

  14. Diana Coman says:

    Pentru desene explicative cautati in alta parte.

Leave a Reply