Degete de extraterestru



January 26th, 2012 by Diana Coman

Primul schimb a fost unul gastronomic chiar daca era in fapt intergalactic. Tehnologia era complexa de partea lor caci au dantuit pe insasi structura universului ca sa ajunga pana la noi, dar foamea era mai mare de partea noastra. Asa ca ei ne-au intins mana stabilind contactul, iar noi le-am mancat degetele stabilind ca-s excelente. Am fost cu totii entuziasmati: ei de reusita contactului cu o noua specie, noi de savoarea deosebita a degetelor extraterestre. Ce-i drept inca nu stiam ca-s degete1, chiar daca stiam - din indiciul aromei evident nepamantene - ca-s extraterestre.

Din fericire, extraterestrii au oricum prea multe degete care pica din cand in cand ca sa se reinnoiasca, exact asa cum ne pica noua parul, uneori ca sa se reinnoiasca. Iar primul om care a mancat ca hapsanul o suta de degete extraterestre intr-o singura zi a constatat a doua zi ca functiona efectiv ca un releu de transmisie pentru gandurile extraterestre, chiar daca un releu profund chinuit de crampe, sudori reci, dureri atroce si o nevoie specifica. Din fericire, gandurile extraterestre nu-s la fel de indigeste precum degetele lor, nici chiar atunci cand sunt absorbite in cantitati uriase.

Din cauza acestei fericite potriviri intre lacomia umana si generozitatea cu care cresc degetele extraterestre, s-a stabilit asadar intr-un final nu doar contactul ci si comunicarea intre cele doua specii2. Din cauza nefericitei consecinte a lacomiei releului, nu se va face niciodata un monument pe locatia reala a primei conversatii si va mai persista probabil multa vreme tendinta extraterestrilor de a ne asigura, in cuvintele lor - primele lor cuvinte pamantene- de "adanca noastra -ah, mor!- compa -ahhh!-siune pentru -'mnezeii ma-sii!- chinurile la care ne -futu-i- supune -grohhhahhh- natura noastra".

Odata ce primul releu de comunicatie a fost astfel gasit, a durat chiar foarte putin -cateva ore-  ca sa nu mai fie folosit niciodata. Nu pentru ca am fi avut vreo jena sa vorbim cu posesorii degetelor pe care le mancam deja regulat, ci pentru ca ne-au oferit ei o bucatica sintetica de deget cu aroma identic naturala si cu acelasi continut de extratorflazina 25533 cat in 10 degete reale, dar fara echivalentul sau cauzator de indigestie. Doritori de conversatie, noi am mancat, iar ei, parolisti si destul de prolicsi, ne-au vorbit.

Si vorbeau extraterestrii cate sapte pe cap de om imbibat cu extratorflazina 2553 incat era o imensa harmalaie chiar si-n capul celor de nu pricepeau nimic. Dupa aproximativ un an si sapte luni, s-au incheiat discutiile preliminare si s-au stabilit relatii comerciale la cel mai inalt nivel si adanca prietenie. Relatiile cu pricina fiind astfel foarte intinse de la adanc pana la inalt, reglementau in intregime importul de degete extraterestre si exportul de relee umane, caci s-a dovedit ca extraterestrii gaseau extrem de amuzanta comunicarea sonora rezultata din transmiterea informatiei prin asa metoda indirecta care imbogatea implicit daca nu sensul celor comunicate macar hazul lor.

Desigur, cu timpul a scazut si savoarea degetelor de extraterestru si hazul adaugirilor ori transformarilor involuntare pe care le poate face mintea umana cand se gaseste brusc in mijlocul unei conversatii din care nu intelege mai nimic. Caci nimic nu dureaza, ce-i bun azi va fi mai putin bun maine, iar lumea toata evolueaza si noi am gasit altele mai savuroase decat degetele extraterestre in vreme ce ei au gasit altele mai amuzante decat mintile umane. E posibil chiar sa fi gasit, si noi si ei, alte planete, alte rase, alte probleme, alte solutii. Si totusi, raman pe Pamant memoriile cate unui om celebru in care poti citi din logurile sale de chat, twitter ori facebook:

A.B.-REX: Azi am mancat primul meu extraterestru!!

@A.B.-REX: Cuuuuum??

A.B.-REX: Cu sos bechamel!!!!!!

Universul va apartine si-n consecinta eu va doresc pofta buna si o digestie excelenta...


  1. Unii au sugerat chiar ca ar fi fost ...fudulii, ceea ce a starnit imediat interesul femeilor si invidia barbatilor. 

  2. Doua specii daca nu inteligente atunci macar rationale iar daca nu rationale atunci macar capabile atat de ratiune cat si de inteligenta. 

  3. Extratorflazina e unul dintre E-urile extraterestre, care la noi e un FB adica foarte bun. 

Comments feed: RSS 2.0

11 Responses to “Degete de extraterestru”

  1. Laev _ lerry elizondo Villalobos says:

    Hi Diana the lerry laev... I'm in serious trouble and I don't know how to fix this mess... Hannah Wiggins is blatantly lying and confusing us all... I'm LAEV and I'm out of The medicines that I take and I urgently need, I also have no money to eat less to buy medicines... They've been cheating...I don't know how many times I have to tell them

  2. Laev _ lerry elizondo Villalobos says:

    Abisai Mendez, the one who is bald and has a white thundra who went with me with Laev to meet the first time with Hannah Wiggins is the scammer

  3. Laev _ lerry elizondo Villalobos says:

    Ese estafador diana tiene un enjambre de teléfonos clonados en espejo de todos las personas cercanas a mi y a Hannah Wiggins así ellos hablan como si fuera la persona real

  4. Laev _ lerry elizondo Villalobos says:

    Look, Diana, I don't know how to explain to you that bitcoiners are being scammed through me... how can... my phone number is +506 84115228 and has a description es The email of a mutual friend

  5. Diana Coman says:

    Look, I have no idea who you are, what you are writing about, what's in your head or how you figure out I have anything to do with any of it.

    Stop spamming and fix your own mess.

  6. Jacob Welsh says:

    It must be one who ate from that early, all-natural but indigestible batch of otherworldly fingers.

  7. Diana Coman says:

    The blog roulette knew what was coming next, marvel at the power of AI!

  8. [...] Degete de extraterestru are intorsaturi de fraza excelente (la gust, vorbim). Tema e elegant tratata. [...]

  9. [...] din intreg sufletul Dianei si lui Tony pentru izbanzile obtinute, felicitari tuturor pentru participare si pentru munca [...]

Leave a Reply